Reviews van gezinnen die wij mochten begeleiden

(NB: wij plaatsen reviews om reden van privacy zonder namen)

Lot, je bent de redder van ons gezin!”


Margot
is open en vriendelijk. Ze straalt rust uit en zet je met haar vraagstelling aan het denken. Ze is enorm flexibel in het plannen van een afspraak. Wij konden binnen een week terecht en zelfs op een zondag.

Ze geeft je duidelijk het gevoel dat ze het uitermate belangrijk vindt kort op de bal te zitten en de zaken zo vlot als kan aan te pakken.
Niks dan lof!

 

Ik heb een langere tijd met Patrizia gepraat over mijn situatie. Ik heb dit als zwaar positief ervaren aangezien Patrizia een erg intelligente, empathische vrouw is die me snel op m’n gemak stelden. Ook konden we ondertussen goed met elkaar lachen wat de sfeer ook erg luchtig maakte. Ik raad haar aan iedereen aan die familie problemen ervaart!

 

Beste Marianne heel erg bedankt voor jouw inzet en je steun!

 

Dank je wel Patrizia voor de rustige gesprekken die we met jouw begeleiding en inzichten op een voor ons gevoelig onderwerp kunnen voeren.


De aanpak van
Liselotte is spot on. We zijn onder de indruk van haar  brede spectrum aan methoden en interventies. Liselotte heeft een prettige aanpak en het is heel fijn hoe zij met ons omging. Ze creëerde een veilige setting waarin alles er echt kon zijn. De sessies hebben ons veel inzichten gebracht. Er is meer rust in ons gezin, het gaat beter tussen de kinderen en wij weten hoe wij nu zelf verder kunnen.


Je weet precies de juiste toon aan te slaan, opdat de info binnenkomt en inzicht ontstaat. Ik merk dat je Martijn goed aanvoelt (en daar leer ik ook weer van) en hij bevestigde gisteren je een fijne gesprekspartner te vinden
 Patrizia.


Marianne
heeft ons geholpen inzicht te krijgen in bestaande patronen en die aan de hand van geweldloze communicatie weten te doorbreken. Heel grappig om te zien dat je als volwassenen toch neigt te communiceren over één as in plaats van alle vijf. Marianne is uniek in haar steun en bereikbaarheid.


De begeleiding van Margot is uiterst prettig! Ze heeft bijzonder goed ondersteund en bemoedigd in het vinden en begaan van onze weg in het proces van de vorming van onze nieuwe gezinssetting. Elk gesprek was diepgaand, confronterend, omarmd en praktisch. De bereikbaarheid buiten de sessies om en de bereidheid om altijd een luisterend oor te bieden, heeft ook veel voor ons betekend. De aangeboorde energie, kennis en inzichten hebben wij zo optimaal kunnen bewerkstelligen in ons nieuwe geheel. Dank Margot voor je openhartigheid, respect en zorg!”


Wij wilden graag in korte tijd tips en adviezen ontvangen over hoe we het beste met onze nieuwe situatie (samengesteld gezin) konden omgaan. Patrizia heeft ons geholpen om inzicht te krijgen waar de ‘moeilijkheden’ zaten en hoe we over bepaalde zaken denken. We hebben geleerd om duidelijk tegen elkaar te zijn wat goed en minder goed gaat en hoe we hier mee om kunnen gaan. Daarnaast is het fijn om te beseffen dat niet alleen wij het leven in een samengesteld gezin lastig vinden, maar dat veel mensen hier hulp bij zoeken of zouden willen krijgen.


Nu begrijp ik het allemaal veel beter en is het een stuk gezelliger met elkaar thuis. Dank Liselotte!


Hoi Jantien, nooit geweten dat ik zo belabberd communiceerde. Eigenlijk wist ik niet eens wat mijn eigen behoeftes waren ..”


Marianne haar naam, STIEFconcept én tools slingeren hier nog geregeld door ons huis. Tijdens gesprekken met vrienden over samengestelde gezinsproblematiek roepen wij geregeld in koor: “jullie moeten héél snel naar Stief & Co!!

 

De balans en energie in onze relatie is weer terug. Het lukt ons in de drukte van alle dag tijd voor elkaar te maken en plannen soms tijd voor een gesprek samen. Al met al denken we nog vaak terug aan de fijne en goede gesprekken die wij bij jou gevoerd hebben en zijn we weer op de goede weg. Daar zijn we heel blij mee! Nogmaals erg bedankt Marianne voor de fijne begeleiding!


Hadden er eigenlijk geen vertrouwen meer in, maar met jouw hulp Jantien zijn we nog bij elkaar .. en nog happy ook!


Onze ervaringen met Patrizia hebben we als zeer positief ervaren. Je wist de vinger precies op de zere plekken te leggen en durfde deze ook te benoemen. Om vervolgens hiermee met ons aan de slag te gaan. Wij hebben hierdoor meer over onszelf en over elkaar geleerd.


Dank voor het geven van zoveel heldere inzichten en handvatten Jantien, dit helpt mij echt!


Marianne
is een prettige persoonlijkheid die echt de tijd voor je neemt en ook echt luistert. Wij hebben veel baat gehad bij haar relatietherapie.


Toen ik in het weekend echt niet meer zag zitten, werd ik via de WhatsApp geholpen. Grote klasse!


Wij hebben Marianne ervaren als een begripvolle en verstandige, aardige vrouw. Wij voelden ons op ons gemak en gehoord. Dat heeft ons toen en nog steeds goed gedaan.


Wij zijn nog steeds een gelukkig plusgezin dankzij jullie preventieve STIEFconcept. Dank hiervoor!!


Patrizia
kent de worstelingen van een samengesteld gezin van binnen en van buiten. Heb je hulp nodig in je stiefmoederrol, dan kan ik Patrizia van harte aanbevelen. Dank Patrizia voor jouw deskundige en warme begeleiding zonder oordeel.


De gevoelens en gedachtes waar we mee worstelden, hebben door de heldere uitleg van Marianne meer betekenis gekregen. Dit wetende met de adviezen en handvatten, is het makkelijker geworden om er over te praten.


Wij hadden niet voorzien dat het ‘managen’ van een samengesteld gezin zo ingewikkeld en zwaar zou zijn. Ten einde raad kwamen wij bij Margot terecht. Letterlijk onze laatste strohalm.


Coaching met Jantien is een hele fijne combinatie van een lach en een traan!


We hebben – terwijl de nood super hoog was – ook veel gelachten tijdens het consult met Marianne; omg wat spiegelen van situaties wel niet met je doet.