Marianne Smulders – een toekomst oplossingsgericht mensen-mens .. ja dat ben ik wel

ADR register- en familiemediator ~ ADR register Conflictcoach ~ ADR register Onderhandelaar ~ stiefcoach STIEFconcept ® ~ oprichter Stief & Co ~ AGB-code 41523997
info@stiefenco

Samengestelde gezinnen energiek en gelukkig op de rails zetten is mijn missie en passie. Waarom? Om te kunnen zijn wie je wilt zijn in het leven, is de thuisbasis – eigenlijk je grootste netwerk – super belangrijk.


Het centraal kunnen stellen van het belang van kinderen. Het mooiste en meest kostbare geschenk dat kinderen kunnen krijgen, is de onvoorwaardelijke liefde van beide ouders. Hierdoor hebben ze alle kansen om uit te groeien tot prachtige evenwichtige mensen.


Lees graag hier de reviews van hoe cliënten mijn begeleiding hebben ervaren. Ben je benieuwd naar mijn lijfspreuk en een inkijk in mijn vrijetijdsbesteding? Klik dan hier.

PAR_2046-2
Strijd achter je leren laten geeft je zoveel terug

Als familiemediator en conflictcoach kom ik vaak in contact met de heftige problematiek van samengestelde gezinnen, gezinnen, ex-partners en problemen bij kinderen.


Onvoldoende voorbereid op de complexiteit van een samengesteld gezin. Maar ook de onverwerkte emoties van de scheiding hebben hun aandeel in het energielek dat mensen vaak ervaren. Energielek omdat ex-partners niet in staat zijn om op een andere manier met elkaar te verbinden; ex-partners samen partners in ouderschap. Ook kunnen mensen te maken krijgen met persoonlijkheidsstoornissen als narcisme en/of borderline of een theatrale gedragsstoornis.
Bij al deze gebeurtenissen past altijd verliesintegratie. Verlies van zekerheid, onafhankelijkheid, eigenwaarde, vertrouwen etc..


De moed die ik bij al deze gezinnen zie om tegen de stroom in te blijven knokken, doet mij iedere dag weer beseffen dat met de juiste zorg essentiële zaken als veiligheid, vertrouwen, gezondheid, werk en sociaal leven veel dichterbij komen.

Als je mij kent dan weet je dit van mij:
  • Saskia en Alexander onze geweldige lieve kiddo’s zijn
  • grappige en lieve dreumes Floris mijn gezin completer maakt
  • Féline mijn stoere en ondernemende bonus-kleindochter is
  • Flo en Fé iedere maandag bij ons zijn en herinneringen maken
  • gruwel van truffel (het woord alleen al ..)
  • tuinieren en tuinwinkels mij super gelukkig maken
  • ik het paardrijden nog steeds mis
  • ga eerder voor een bitterbal dan voor een zoet taartje
  • een leven zonder strand einde middag kan ik mij niet voorstellen
Blogs

Teveel blogs vloeienden uit mijn ‘pen’ om hier te vermelden en neem graag een kijkje op de pagina Stiefmagazine.