Liefdesbaby als lijmpoging van het samengesteld gezin | Stief & Co
11266
post-template-default,single,single-post,postid-11266,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Liefdesbaby

Liefdesbaby als lijm voor samengesteld gezin? ‘Let op, het is next level’. In het AD van gisteren stond dit artikel in het kader van Stiefouderdag. Wij reageren hier graag even kort op.

Wij zien dit heel vaak gebeuren bij onze cliënten. Prachtig als kers op de taart, maar minder als lijmpoging. Want hoe je het wend of keert .. de onderliggende problemen blijven bestaan. Tuurlijk gaan ze tijdelijk naar de achtergrond, maar juist daar schuilt het gevaar.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Overlevingsmechanisme, opvoeding, bloedband en stiefband, kwetsbare positie stiefouder, verwachtingspatronen, invloed ex-partner, verlies en rouw, loyaliteitsconflicten etc.. Deze uitdagingen blijven bestaan. Het valt en staat zeker ook met ieders individuele communicatiestijl. Kortom werk aan de winkel, en als het samen niet lukt dan met professionals die kennis van zaken én ervaring hebben over en met deze problematiek.
Heb je vragen naar aanleiding van onze reactie, wees welkom en stuur een mail naar info@stiefenco.nl.

Voor het artikel klik hier.  Heb een mooie week en hartelijke groet Team Stief & Co