Machteloos en er klaar mee zijn! | samengesteld gezin | Stief & Co
11746
post-template-default,single,single-post,postid-11746,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Machteloos

“Je doet je stinkende best en wat krijg ik .. De bekende stank voor dank. “BEN ER ZOOOOO FUC… KLAAR MEE!!!”.

Ze schreeuwde het uit van woede en verdriet. De stortvloed aan tranen bleef onophoudelijk stromen. “Mijn keel wordt dichtgeknepen als ik er aan denk hoe ik jou alles moet vertellen, zonder dat ook jij denkt dat ik gek ben!”.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Vol van opgekropte frustratie, woede, verdriet, machteloosheid en moedeloosheid. Ze voelt zich gast in haar eigen huis. Er is geen plek waar zij zich kan terugtrekken om op adem te komen. Om even zichzelf te kunnen zijn. Eenzaam en onbegrepen “je wist toch waar je aan begon” viel ook haar ten deel.

Juist omdat ze zóveel van zichzelf al zolang had gegeven, waren de emoties sky high. “Wij waren zó verliefd en nu slaap ik vaak op de bank, HOE DAN?!”.

Hoe dapper is het als je dan in al je kwetsbaarheid hulp gaat zoeken. Over schaamte heenstappende en er voor uit durven komen, dat de ooit zo liefdevolle en spannende relatie zich in een diep dal bevindt.
Het zijn die schrijnende verhalen uit het leven van alle dag, waar ook wij soms even stil van worden.

Het moet anders, het kan anders! Jouw 1e stap is het opschrijven van plussen en minnen en dan voor jezelf ordenen. Prio of geen prioriteit.
.
.
.
#levenineensamengesteldgezin #gezinsdynamiek #coping #hoegajeommettegenslag #tegenslag #levenslessen #inzichten #omdenken #gezinscoach #eenzaamheid #samengesteldgezin #stief #stiefenco