Relatieproblemen aanpakken om uit elkaar gaan te voorkomen
2896
page-template-default,page,page-id-2896,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Relatieproblemen

 

Al tijden bekruipt je het gevoel dat er een afstand aan het groeien is. De een gaat op zijn tenen lopen om het de ander naar het zin te maken. Een ander verliest zich in sport en afleiding. Maar .. jullie relatie is niet meer wat het was en over veel ‘alle daagse zaken´ zijn meningsverschillen óf er wordt helemaal niet meer over gesproken.


Je kunt dit best wel lang volhouden en hopen op betere tijden. Maar als je eerlijk naar jezelf bent als je voor de spiegel staat, wat dan?

 

”Wij maken steeds vaker ruzie met elkaar”
“Ik merk dat wij uit elkaar aan het groeien zijn”
“Aan intimiteit heb ik geen behoefte meer”

Herkenbaar?

 

  • té verschillend in communicatie
  • verschil in opvoeding en gezinscultuur van huis uit
  • ontwikkelde afweermechanismen
  • stress
  • door de waan van de dag elkaar niet meer verrassen
  • de ingewikkelde dynamiek van een samengesteld gezin
  • fysieke afstand door teleurstellingen
  • .. wie zal het zeggen wat de reden is (geweest) bij jullie

Met elkaar terug naar hoe goed het was!

 

Het levert een wirwar aan tegenstrijdige gevoelens en negatieve emoties op. Kortom één groot energielek voor alle betrokkenen. Verdriet, frustratie, onmacht, breekbaar, woede of uitputting. Om gezien en gehoord te worden is jullie communicatie er een van scherpe uithalen en  dreigementen met een verharde stem. Het is een voedingsbodem voor serieuze relatieproblemen, die in 1e instantie leiden tot passieloos als broer en zus door het leven gaan.


De heimwee naar hoe de start van jullie relatie was, hoeft niet alleen maar een pijnlijke herinnering te zijn. Heimwee kan juist de boost zijn om samen de schouders eronder te zetten!


Relatiecoaching keert de neerwaartse spiraal, helpt op te ruimen wat jullie verdeeld houdt en mede hierdoor samen te bouwen aan het herstel van jullie relatie. Toekomstgerichte technieken die zorgen dat inzicht, aangereikte handvatten en adviezen optimaal kunnen worden gebruikt. Niet alleen nu maar ook in de toekomst.

“Van harte welkom bij één van ons”
Mariël ~ Marianne ~ Patrizia ~ Margot ~ Jantien ~ Liselotte ~ Richard ~ Sonja ~ Christel