Relatie verbeteren | jullie leven samen weer back on track | STIEFenCO.nl
2896
page-template-default,page,page-id-2896,bridge-core-1.0.4,do-etfw,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Relatieproblemen

Als je gevoel je zegt de ander kwijt te raken ..

 

Al tijden bekruipt je het gevoel dat er een afstand aan het groeien is. De een gaat  op zijn tenen lopen om het de ander naar het zin te maken. Een ander verliest zich in sport en afleiding. Feit is dat jullie relatie niet meer vanzelfsprekend gaat en dat er over veel dingen van alle dag meningsverschillen zijn of juist dat er helemaal niet meer wordt gesproken.


Je kunt dit best wel lang volhouden en hopen op betere tijden. Maar als je eerlijk naar jezelf bent als je voor de spiegel staat? Wat dan?

 

”Binnen onze relatie is niets meer vanzelfsprekend ..”

 

Relatieproblemen hebben vele ‘gezichten’ en zijn nog wel eens het gevolg van:

  • uit elkaar gegroeid zijn
  • stress, ziekte of tegenslagen
  • communicatiestijlen en -patronen
  • verschil in opvoeding en gezinscultuur van huis uit
  • hoge – vaak onuitgesproken – verwachtingen (óók communicatie)
  • de ingewikkelde dynamiek van een samengesteld gezin

 

 

Laten jullie het gebeuren of keren jullie samen het tij?

 

Het levert tegenstrijdige gevoelens en negatieve emoties op en zijn hierdoor één groot energielek voor alle betrokkenen. Verdriet, frustratie, onmacht, breekbaar, woede of uitputting. Om gezien en gehoord te worden is de communicatie er een van scherpe woorden en/of dreigementen en een harde stem. Het is een voedingsbodem voor nog serieuze relatieproblemen, die leiden tot passieloos als broer en zus door het leven gaan.

De heimwee naar vroeger is niet alleen maar een pijnlijke herinnering. Heimwee kan juist de kracht geven om samen de schouders eronder te zetten!


Relatiemediation keert de neerwaartse spiraal, helpt op te ruimen wat jullie verdeeld houdt en samen te bouwen aan het herstel van jullie relatie. Mediation is een krachtige toekomstgerichte techniek die de kern van de problematiek niet alleen raakt, maar ook aanpakt en voorziet van inzichten, handvatten en adviezen.

Werk samen met ons aan jullie nieuwe werkelijkheid

Mariël ~ Marianne ~ Daniëlle ~ Patrizia ~ Margot ~ Jantien ~ Marjolein ~ Suzanne ~ Liselotte ~ Anke