Mij niet bellen | in de slachtofferrol willen blijven hangen | Stief & Co
13400
post-template-default,single,single-post,postid-13400,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Mij niet bellen


Niet kijken naar je eigen aandeel in het ongelukkig zijn in jullie samengesteld gezin. Blijven hangen in eerst gelijk willen hebben én tegelijkertijd de hulpvraag stellen “help ons rust en balans te krijgen” gaan echt niet samen.

Zo wil ik wel afvallen, maar ja ook chocolade, bitterballen of een goed glas Chardonnay niet willen missen. Tsja .. dat is gedroomd paardrijden zoals ik dat noem.

Beiden gaan niet samen, want bij een prestatie hoort nu eenmaal inzet. Eenvoudiger kan ik het niet maken.

Ben je hier nog niet aan toe? Helemaal oké en dikke prima. Alleen zeg ik dan “mij niet bellen”.
Waarom? Omdat het teleurstellingen en frustratie bij júllie voorkomt. Uit ervaring weet ik dat dit hulpzoekenden verder achteruit werpt. Dat vind ik erg.

Maarrrrr zijn jullie er klaar mee en klaar voor ?, mail dan naar info@stiefenco.nl en gaan wij met elkaar aan het werk, om te herstellen waar het mis ging.

Wie weet zien we elkaar snel,
Marianne