Vergoeding werkgevers stiefcoaching | STIEFconcept | Stief & Co
12630
post-template-default,single,single-post,postid-12630,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Werkgevers vergoeden


Dankbaar ..

De beide werkgevers zagen in dat als de problematiek van dit samengestelde gezin zou zijn opgelost, er minder tot geen uitval van de werknemers zou zijn. De werknemers op hun beurt voelden zich gesteund door hun werkgevers en dit verhoogde direct de werkvreugde en hun toewijding.

Steeds vaker betalen werkgevers ook voor persoonlijke en/of professionele ontwikkeling (communicatieve vaardigheden, leren omgaan met conflicten, het stellen van grenzen, verlagen van stress, burn-out preventie etc..  Overleg met jouw werkgever (of Arbodienst) over een professioneel coachtraject bij Stief & C0. Wij verzorgen een offerte met concrete leerdoelen (inhoudelijk gaan wij nooit in op privésituaties en blijft de inhoud van de coachingsessies tussen ons), die je aan je werkgever kunt overhandigen.

NB: denk ook aan aftrekpost studiekosten bij je belastingaangifte of aan aftrekbaarheid voor ondernemers en zzp’ers. In sommige situaties kan een PGB of het UVW ook geraadpleegd worden voor een mogelijke vergoeding.

Dankbaar .. 
Gisteren heb ik na een traject van 11 maanden afscheid genomen van deze cliënten. Vorig jaar kwamen ze samen voor het eerst binnen bij Stief & Co. Hun leven met het samengesteld gezin verliep niet altijd even soepel en ze zochten handvatten om daar anders mee om te gaan. Na de intake besloten ze om verder te gaan met ons.


Gaandeweg het traject kwam er het nodige naar boven wat we samen hebben uitgediept en aangekeken. We hebben  zowel gezamenlijke als individueel gesprekken gevoerd. Het STIEFconcept toegepast en met beiden tafelopstellingen gedaan.

Het was pittig veel wat ze hebben moeten doorlopen, maar ik zag ze groeien, groeien en met vallen sterker weer opstaan. Als stel maar ook individueel. Wat een prachtig traject en respect voor hen!

En nu laat ik ze los, het is goed zo. Gisteren zag ik twee stralende mensen binnenkomen met een mooie bos bloemen.
Ze zijn trots op zichzelf en op elkaar. Ik zie de liefde voor elkaar en de warmte voor het gezin. Met kippenvel op mijn armen neem ik de bloemen in ontvangst. We evalueren het traject van het afgelopen jaar en concluderen dat we allemaal tevreden zijn met dit fantastische resultaat. We nemen afscheid met een dikke knuffel. Ik ben dankbaar voor openheid, het vertrouwen en het uiteindelijke resultaat.

Met trots sluit ik de deur achter hen, ze gaan naar huis naar hun prachtige samengestelde gezin dat op ze wacht.

Met een warme groet
Margot – Stief & Co Arnhem – Westervoort – Nijmegen – Ede – Wageningen