Verliefd worden na rouw | bijzondere start van een relatie | Stief & Co
9137
post-template-default,single,single-post,postid-9137,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Tessa en Tom .. bijzondere start

Tessa en Tom .. een bijzondere start.

Drie jaar geleden is Bart de man van Tessa overleden en Tom en Bart waren de beste vrienden. Bart heeft aangestuurd op deze verbintenis, zo deelt Tessa met mij tijdens onze eerste sessie. Na een voorzichtige start worden Tom en Tessa knetterverliefd en hebben een hele fijne tijd met elkaar. Nu ze willen gaan samenwonen maken Tom en Tessa een afspraak met mij.  Beiden brengen een een zoon en een dochter in de relatie in en ze willen rekening houden met de gevoelens en de belangen van alle betrokkenen. 

(tekst gaat verder onder de foto)


Zo merkt Tessa bijvoorbeeld dat haar zoon soms moeite heeft met de plek die Tom – ongewild – inneemt. Hij mist zijn vader en Tom had vroeger een hele andere plek in zijn leven. Andersom wil Tom zijn dochter niet het gevoel geven dat zij haar vader moet delen. Tenslotte was zijn dochter de afgelopen vier jaar de enige vrouw in zijn leven.

Ik begeleid Tom en Tessa in hun reis succesvol twee gezinnen te ritsen en laat ze op enig moment los. Vlieg samen een mooie toekomt tegemoet. Ruim één jaar later spreek ik hen weer. “Nog steeds passen zij de vele inzichten toe” zo vertelt Tessa mij. Het is niet altijd rozengeur & manenschijn, maar met een berg liefde, een lepeltje wijsheid en inzichten door de coachsessies, lukt het Tom en Tessa samen hun weg te vinden. Samen met de kids. Het is prachtig om te horen dat zij samen voelen, dat ze de goede keuzes hebben gemaakt. Ik bedank Tessa want ook ik heb weer mogen leren van deze mooie en bijzondere relatie.

(namen zijn fictief uit privacyoverweging)

Met een warme groet,
Liselotte – stiefcoach Stief & Co