Hoe noem jij de nieuwe vriend(in) van je vader of moeder? | STIEFenCO
4459
post-template-default,single,single-post,postid-4459,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Hoe noem jij de nieuwe vriend(in) van je vader of moeder?

 Hoe noem jij de nieuwe vriend(in) van je vader of moeder? Niet iedereen vindt de term ‘stiefmoeder’ of ‘stiefvader’ fijn klinken. 
Dit horen wij niet alleen van jongeren in onze praktijken, maar ook van de stiefouder en ouder zelf. Tijdens de laatste landelijke bijeenkomst van alle stiefenco’ers,  vroegen wij ons af hoe jongeren hier eigenlijk over denken. Het was een goede reden om weer contact te leggen met Villa Pinedo. Een enthousiaste reactie volgde en samen met Villa Pinedo zijn wij reuze benieuwd naar de antwoorden (én reacties) op de vraag “hoe noem jij de nieuwe vriend(in) van je vader of moeder?”
Aan het begin van de middag postte Villa Pinedo de oproep via Instagram stories. Uiteraard zetten wij deze vraag binnenkort ook uit bij de stiefouder zelf; houd daarom website en social media van STIEFenCO in de gaten voor de uitkomst.