Stiefcoaching | Specialisten door samenbrengen kennis | Stief & Co
11451
post-template-default,single,single-post,postid-11451,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Stiefcoaching .. een vak apart

Dé rode draad binnen Stief & Co is het maximaal begeleiden van samengestelde gezinnen om ze te laten behoren tot de 35-40% die het wél redt met elkaar.
Wij doen dit dagelijks als professionals met elkaar, vanuit ieder zijn/haar eigen kennis en kunde. Bewust is Stief & Co op deze manier opgezet, om onze cliënten maximaal te begeleiden bij de meest uiteenlopende hulpvragen, dynamieken, conflicten en gezinsproblematiek.

Iedere Stief & Co’ er heeft vanuit de eigen beroepsgroep en specialismen de verplichting tot permanente opleiding, om kennis en kunde op peil te houden en sterk te verbeteren.
Binnen Stief & Co nemen wij elkaar mee in onze individuele kennis en ervaring. Kan het wel van de daken schreeuwen hoe inspirerend dit is.

Met elkaar de rode draad van het samengesteld gezin volgend en succes boeken! Een meer dan mooie bijkomstigheid is dat wij met elkaar vooral ook gezellige collega’s zijn die lief en leed met elkaar delen.

Een trotse oprichter van Stief & Co en met een warme groet,
Marianne