Podcast samengesteld gezin | stief-pod #5 | Stief & Co
10986
post-template-default,single,single-post,postid-10986,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Podcast over succesvol ritsen

 

Mijn vorige post ‘patiënt’ gaat over het feit, dat stiefouders méér dan gemiddeld moeten dealen met de gevolgen van het opbreken van de vorige relatie. Dáár ligt hoofdzakelijk de oorsprong van de dynamieken, die volop aanwezig zijn in het samengestelde gezin. In deze podcast die ik maakte i.s.m. Humankind, komen het afhechten van de vorige relatie én het ritsen van het samengesteld gezin aan de orde.

Met je nieuwe liefde haal je ook zijn of haar kinderen in huis. Hoe zorg je ervoor dat jullie beider kinderen én jullie liefde deze ingewikkelde samensmelting overleven? 
Voor ook Humankind – Kinderopvang en -ontwikkeling – is het een vaak terugkerend  aspect, bij het uitvoeren van het werk van zo’n 3.500 professionals die zich dagelijks inzetten voor de optimale groei en bloei van kinderen. 

Volg Stief-pod op o.a. Spotify en Soundcloud. Luister graag via deze link mee.