Podcast | stress en balans in het samengesteld gezin | Stief & Co
6771
post-template-default,single,single-post,postid-6771,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Podcast ‘stress en balans’

Afgelopen zaterdag had Marianne een keukentafelgesprek met Marissa Garland. Marissa is oprichter van Darmherstel  en werkt dagelijks in haar praktijk met mensen die te maken hebben met de gevolgen van stress op hun lichaam. Hoe het immuunsysteem geraakt wordt door de blootstelling aan stress. Het opschonen van geblokkeerde emoties en eventueel een (tijdelijk) dieet, zijn de sleutels tot langdurige fysieke en mentale gezondheid. Mensen (volwassenen en kinderen) activeren hiermee het zelf herstellende vermogen van hun lichaam. Marissa geeft in deze podcast adviezen hoe om te gaan met stress.


Op deze zonnige zaterdagochtend spraken wij ook met elkaar over onze samengestelde gezinnen en hoe wij met onze uitdagingen en valkuilen zijn omgegaan. Luisteren jullie mee via link?
Volg ons voor adviezen en tips op Facebook, Instagram of Podcast.
 
#3 Stress en balans in het gezin