Managen van gezin en huishouden en de relatie als sluitpost | Stief & Co
10481
post-template-default,single,single-post,postid-10481,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Relatieboost

Het managen van problemen, uitdagingen, misverstanden, ruzies, huishouden, kinderen en exen .. Je kunt er zomaar de héle godganselijke dag mee bezig zijn. 
Let maar eens op waar jullie tijd samen heengaat .. Wij durven te beweren dat Qtime samen ergens onderaan het lijstje bungelt. Eerst dit, eerst dat ..

Gun elkaar én jezelf een boost voor jullie relatie. Samen op het strand wandelen, terras hangen met bitterballen of een Poké Bowl voor de lunch.

(tekst gaat verder onder foto)

Gezin en huishouden moeten zeker ook de tijd en energie krijgen. Maar wat als alleen maar daar de energie – positief of negatief – ligt naast ook een werkend bestaan. Komt de relatie dan niet in de knel omdat het te weinig liefde en zorg krijgt? Zeker als je door de andere teleurgesteld wordt en je elkaar qua communicatie steeds slechter weet te bereiken. Afleiding zoeken of een muur om je heen bouwen zijn vaak de tekenen dat er hoognodig werk aan de winkel is. Agenda’s erbij en bewust tijd voor elkaar vrij maken, bewust elkaar weer opzoeken ook al is het in stilte. Weer her-verbinden met elkaar en in gesprek komen daar op die bank langs het strand.

Het beschermt tegen serieuze relatieproblemen waar je in deze tijd met al haar uitdagingen – corona, huizenmarkt, algehele onrust – niet op zit te wachten. Mocht je inzichten en handvatten kunnen gebruiken, mail ons voor een afspraak en wij zetten jullie samen snel weer op de rails.

Warme groet
Team Stief & Co