Maak een succes van je samengesteld gezin | Stief & Co
13719
post-template-default,single,single-post,postid-13719,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Make it happen * frisse wind

Marianne
ADR registers: Mediator – Familiemediator – Conflictcoach – Onderhandelaar
stiefcoach STIEFconcept ®


INHOUD
1. Fases waardoor ieder samengesteld gezin gaat.
2. Hulpvraag pompen of verzuipen.
3. Hoe beter anders ..?

Samengestelde gezinnen doorleven – gemiddeld genomen – vier fases van het gezinsleven.
1. Verliefd
2. Ergernis
3. Crisis
4. Harmonie
Afhankelijk van een aantal factoren verlopen deze vier fases soepeler of juist extreem ingewikkeld. De gevolgen van een vechtscheiding denderen vaak ook door in het nieuwe gezin.

(tekst gaat verder onder de video)

 

Steeds vaker kloppen ouder en bonusouder bij ons aan de deur in fase 3. Conflicten alom en ja inderdaad die van pompen of verzuipen. Deze complexiteit van de hulpvraag heeft recht op een hoogwaardige inhoudelijke begeleiding.

Voor ons betekent het nóg meer de diepte in. Kennis verdiepen en methodieken aanpassen, en vol energie gaan wij nu al vooruit richting 2024.
Wij nemen mee: inspiratie, motivatie, kennis, empathie, innovatie, uitbreiding, therapeutisch en systemisch werken, nieuwe vormgeving en – last but not least – héél veel liefde voor dit vak ?.

Nog even dit ..
Beter is het om al in fase 2 (ergernis) te investeren (of zelfs al preventief in fase 1). Gun je gezin de investering in een beperkt aantal sessies bij ons. Het bespaart jullie veel!

Een frisse wind en tijd voor verandering.
Ons motto is MAKE IT HAPPEN!

Warme groet
Marianne