Stiefmoeder zijn in een succesvol samengesteld gezin | Stief & Co
12610
post-template-default,single,single-post,postid-12610,single-format-standard,bridge-core-2.8.6,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Plusmama geslaagd gezin

 

 

Vaak schrijven wij over de ervaringen van samengestelde gezinnen die voor hulp bij ons komen. Vanuit onze expertise en ervaring – inmiddels ook alweer ruim 12 jaar – coachen wij ouder/stiefouder en regelmatig ook de  kinderen. Soms staat het water aan de lippen en gelukkig steeds vaker komt men preventief bij ons. Om vanuit inzichten goede handvatten te krijgen om met elkaar aan het nieuwe gezin te bouwen; wij noemen het ritsen.

Waarom dan dit bericht?
Omdat wij het belangrijk vinden om juist van plusmama’s (bonusmoeders/stiefmoeders) te horen waarom hun samengesteld gezin wél goed draait. Het kan anderen zó helpen om van ‘collega’s’ te horen wat bij hen goed heeft gewerkt.


Kortom moraal van het verhaal .. deel graag jouw tips, inzichten, ervaringen etc.. met ‘collega’ stiefouders in een reactie op dit bericht of op Instagram of Facebook. Je kunt ons ook een mailtje sturen.

NB: misschien wil je zelfs wel regelmatig jouw ervaringen, belevenissen etc.. delen? Neem dan graag contact op met mij op info@stiefenco.nl.

Dank mede namens het team Stief & Co
Marianne