Jij gaat op mijn vakantie, met mijn gezin, maar negeert me volledig
5206
post-template-default,single,single-post,postid-5206,single-format-standard,bridge-core-2.5.9,do-etfw,qode-listing-3.0.2,qode-lms-3.0.2,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

“Jij gaat op mijn vakantie, met mijn gezin, maar negeert me volledig

 


 

Dit is de kop van een artikel van 2 augustus j.l. bij RTLnieuws. Het verleidde Liselotte (onze stiefcoach in Gouda, Reeuwijk en Rotterdam) tot de volgende reactie.
Wanneer je gezin  uit elkaar valt en het leven niet zo loopt als je bedacht had; dan is dat een hard gelag. De realiteit ziet er ineens anders uit en je vraagt je af waar je goed aan doet. Machteloos en vaak onzeker.

Verlies en verdriet gaan hand in hand met nieuw geluk, maar de kinderen hebben nergens om gevraagd. En dan is er een nieuw samengesteld gezin. De confrontatie kan hard zijn als je je ex-partner zo vol van geluk ziet. Hoe herken je de valkuilen die daar bij horen en hoe voorkom je de terugkerende conflicten, de onmacht of het verdriet of hoe ga je om met de verwijdering van de andere ouder? 

Voel je welkom voor contact en met een warme groet,

Liselotte de Vries
liselotte@stiefenco.nl