Missie

 

Stief & Co – coaches en sparringpartners voor gemotiveerde samengestelde gezinnen, die bereid zijn te investeren in een gelukkiger en liefdevoller gezinsleven.


Wij coachen samengestelde gezinnen systemisch, omdat wij geloven dat dynamieken met elkaar verbonden zijn. Ons doel is door INZICHT, MINDSET, ENERGIE duurzame RESULTATEN te bereiken.


Met elkaar beschikken wij over kennis en langdurige ervaring over: relatietherapie, systemisch en therapeutisch werkend, conflict-coaching, familiesysteem traumatherapie, HSP therapie, verbindend communiceren en NLP coaching.


Wij denken in (onderlinge) dynamieken en in samenhang met rationele en emotionele reacties voor duurzame rust en harmonie binnen jullie gezin en relatie; aan een quick fix doen wij niet; sorry maar het wel eerlijk.

Wij geloven ook niet dat het bieden van hulp aan één individu binnen het systeem de problematiek duurzaam oplost.


Wél landelijk werkend maar absoluut géén grote, onpersoonlijke  organisatie. Aandacht voor de kracht en kwetsbaarheid van mensen. Soms confronterend maar altijd respectvol. Inspirerend en energiek.


Wij blijven continue werken aan het verhogen van onze kwaliteit, kennis en kunde. Intern worden de stiefcoaches opgeleid in het STIEFconcept en getraind via online verdiepingssessies; zo houden wij elkaar scherp ook door intervisie. Uiteraard volgen alle Stief & Co’ ers bijscholing van hun eigen beroepsgroep om te voldoen aan de eisen die gesteld worden aan permanente educatie. Tweemaal per jaar ontmoeten wij elkaar fysiek en start de bijeenkomst met een lezing door een gastspreker.

Zeg eens eerlijk .. kun jij jezelf zijn in het gezin? Volledig zen en gelukkig..

Kernwaarden

 

  • vragen om hulp is een teken van kracht en het nemen van verantwoordelijkheid
  • taboe op problemen samengesteld gezin doorbreken
  • energiek iedere dag nieuwe kansen met daadkracht oppakken
  • samenwerking (indien mogelijk) op de lijn ouders-ex-partners-stiefouders-(stief-)kinderen
  • praktisch, no-nonsense en waar mogelijk met humor
  • efficiënt en effectief met een duurzaam resultaat

 

Uit ervaring weten wij dat een probleem niet stopt na kantoortijd of in het weekend. Wij zijn via WhatsApp voor onze cliënten bereikbaar, doen ook aan online coaching én doen ons best jullie een afspraak binnen 14 dagen aan te bieden.


Wij gaan zorgvuldig met verkregen informatie om. Lees hier de privacyverklaring van Stief  & Co